Linea OFFICE de la Laura Baldini VOUCHER NEWSLETTER Linea ELEGANTE de la Laura Baldini Linea SPECIALE de la Laura Baldini Laura Baldini

Linea OFFICE de la Laura Baldini

Ciorapii rezistenti si fini din Linea OFFICE te vor face sa te simti confortabila in fiecare moment. Usor de asortat la orice tinuta iti ofera placerea de a-i purta. Cu siguranta nu te vor dezamagi niciodata.   click 

VOUCHER NEWSLETTER

Pentru a beneficia de el aboneaza-te la Newsletter si te vei bucura de reducere

Linea ELEGANTE de la Laura Baldini

Iti doresti sa fi eleganta, rafinata si seducatoare? Pentru a-ti sublinia personalitatea si feminitatea iti oferim ciorapii fini din Linea ELEGANTE ce te vor face sa te simti cu adevarat deosebita. Cu siguranta nu vei trece neobservata!   click 

Linea SPECIALE de la Laura Baldini

Daca vrei sa te simti cu adevarat bine in fiecare zi si pui pret pe silueta si sanatatea ta, incearca produsele speciale din tesaturi cu compresie  click 

Laura Baldini

Linea Speciale

 

Termeni si conditii

TERMENI si CONDITII
 
Despre noi si colaborare
 
SC ALMASELL SRL, cu sediul social in Timisoara, specializata in vanzari de textile, a infiintat si administreaza acest magazin online, pe site-ul  www.textile-en-gros.ro, cu scopul  de a oferi servicii comerciale si de colaborare utilizatorilor – persoane juridice sau persoane fizice – care au interesul de a comercializa produse textile de larg consum, respectiv pentru consum propriu.
 
Va prezentam termenii si conditiile de utilizare si beneficiere a serviciilor comerciale pe care vi le propunem.
Utilizarea magazinului online impune citirea si insusirea informatiilor prezentate in acest material.
Continutul paginii “Termeni si conditii” si al site-ului poate suferi modificari din partea ALMA-SELL fara anuntarea in prealabil a utilizatorilor sau prin mentiuni specifice. Modificarile au scopul actualizarii, reglementarii, simplificarii, fluidizarii  si  in final a imbunatatirii colaborarii cu utilizatorii.
ALMA-SELL  isi rezerva dreptul sa suspende conturile celor care nu respecta termenii si conditiile.

Administratia magazinului este deschisa si receptiva propunerilor si sugestiilor din partea utilizatorilor ce au ca scop imbunatatirea conditiilor de colaborare in beneficiul ambelor parti.
Referintele despre  produsele, caracteristicile produselor, preturi, etc., au caracter informativ, nu constituie o oferta comerciala, si sunt in responsabilitatea totala a furnizorilor nostri.
 
Definirea termenilor folositi in continuare:
- vanzator - magazinul online de pe site-ul www.textile-en-gros.ro
- utilizator - persoana care navigheaza in magazinul online cu scopul de a se informa, de a cauta sau de a cumpara produse
- cumparator - utilizatorul care lanseaza comenzi ce vor fi acceptate la livrare si platite
- comanda - formularul electronic generat prin actiunile cumparatorului in scopul achizitionarii de produse
- continut - textul site-ului de pe www.textile-en-gros.ro
- consumator - orice persoana fizica sau grup de persoane constituite in asociatii, care cumpara produse in scopul de a le folosi (nu pentru a revinde)
- comerciant - orice persoana fizica sau juridica, care cumpara produsele in scopul revanzarii acestora
- ALMA-SELL - SC ALMA-SELL SRL, detinatorul magazinului online
 
Datele de inregistrare ale utilizatorilor folosite pentru deschiderea contului sau lansarea de comenzi sunt confidentiale si protejate ca atare, conform cu legislatia in vigoare.
 
Limitarea raspunderii

ALMA-SELL nu este responsabila pentru eventualele erori inregistrate ca si consecinta a unor modificari operate de societatea comerciala care gazduieste site-ul www.textile-en-gros.ro. Responsabilitatea ii revine in totalitate acestei societati.
De asemenea, ALMA-SELL nu poarta nici o raspundere referitor la natura sau continutul site-urilor la care se poate ajunge prin legaturi nedorite, de pe site-ul www.textile-en-gros.ro, indiferent de provenienta acestor legaturi. Pentru site-urile respective, raspunderea o poarta proprietarii acestora.
ALMA-SELL nu va fi responsabila pentru daune directe sau indirecte,  care au rezultat din accesarea sau utilizarea site-ului www.textile-en-gros.ro, sau a celorlalte site-uri legate de el.
  
Drepturile si obligatiile cumparatorului

Drepturi:
- toate drepturile conferite de legislatia in vigoare in Romania
- utilizarea site-ului www.textile-en-gros.ro
- de a trimite comenzi
- de a-si modifica sau retrage contul
- de a returna produsele neconforme in vederea inlocuirii sau returnarii banilor
- de a revinde sau a consuma marfa cumparata prin magazinul online
Prin lansarea comenzilor cumparatorul isi da acordul si accepta termenii si conditiile in totalitate.

Obligatii:
- de a accepta si plati marfa comandata
- de a nu furniza informatii false despre el
- de a nu instraina contul si parola
- de a suporta costul aferent transportului marfurilor returnate
- de a utiliza continutul site-ului www.textile-en-gros.ro  exclusiv in scopul informarii proprii, efectuarii de comenzi si a colaborarii cu ALMA-SELL
- de a respecta cantitatea minima pentru o comanda
- de a respecta conditiile de returnare a produselor
- raspunde pentru orice daune produse din vina lui site-ului www.textile-en-gros.ro, conform cu legislatia in vigoare in Romania
 - orice alte obligatii prevazute de legislatia in vigoare in Romania
 
Politica de preturi, facturare si plati

Preturile produselor sunt afisate pe site, corespunzator fiecarui produs, in functie de cantitatea minima comandata (trei preturi), fara TVA si sunt stabilite exclusiv de catre ALMA-SELL, in functie de pretul negociat cu furnizorul si tipul vanzarii (normal, promotie, lichidare de stoc, etc.)
Preturile de livrare, se calculeaza automat pe site dupa ce cumparatorul lanseaza comanda si opteaza pentru forma de livrare:
- prin curierat
- cu ridicare de la sediul firmei;
Dupa ce va fi analizata comanda, se vor transmite cumparatorului:
- factura proforma
- termenele de livrare
O data cu livrarea marfurilor (in forma aleasa de cumparator), se va elibera factura finala, completata cu toate datele, conform cu legislatia in vigoare.
 
Plata produselor facturate si livrate se face conform cu legislatia in vigoare si in functie de optiunea aleasa de cumparator, prin ramburs, sau incasare numerar – pe baza de chitanta.
In cazul lansarii unei comenzi cu valoare mai mare sau egala cu 5.000 lei, modalitatea de plata se va stabili impreuna cu vanzatorul, odata cu lansarea comenzii.
 
Promotiile vor fi afisate pe site,si vor fi realizate sub forma de vouchere, cu respectarea legislatiei in vigoare (O.G. nr. 99/2000 ) sub forma:
- prin newsletter
- prin distributie directa catre societatile de profil
 
Nota
Utilizarea www.textile-en-gros.ro este conditionata de acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor prezentate in acest document.
Prin accesarea si utilizarea acestui site, utilizatorul accepta simultan si neconditionat conditiile magazinului online, care au prioritate asupra oricaror alte eventuale intelegeri pe care le-ati avea cu ALMA-SELL si care au valoare de contract.
Utilizatorul care acceseaza acest site este singurul responsabil pentru toate consecintele care decurg din folosirea acestuia.
Site-ul www.textile-en-gros.ro cu tot continutul sau este proprietatea ALMA-SELL – proprietate care este protejata de legislatia in vigoare in Romania.