Linea SPECIALE de la Laura Baldini VOUCHER NEWSLETTER Linea OFFICE de la Laura Baldini Linea ELEGANTE de la Laura Baldini Laura Baldini

Linea SPECIALE de la Laura Baldini

Daca vrei sa te simti cu adevarat bine in fiecare zi si pui pret pe silueta si sanatatea ta, incearca produsele speciale din tesaturi cu compresie  click 

VOUCHER NEWSLETTER

Pentru a beneficia de el aboneaza-te la Newsletter si te vei bucura de reducere

Linea OFFICE de la Laura Baldini

Ciorapii rezistenti si fini din Linea OFFICE te vor face sa te simti confortabila in fiecare moment. Usor de asortat la orice tinuta iti ofera placerea de a-i purta. Cu siguranta nu te vor dezamagi niciodata.   click 

Linea ELEGANTE de la Laura Baldini

Iti doresti sa fi eleganta, rafinata si seducatoare? Pentru a-ti sublinia personalitatea si feminitatea iti oferim ciorapii fini din Linea ELEGANTE ce te vor face sa te simti cu adevarat deosebita. Cu siguranta nu vei trece neobservata!   click 

Laura Baldini

Linea Speciale

 

Politica de returnare

Politica de returnare a produselor
 
Se adreseaza consumatorilor si prevede:
 
Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor”
 
Prin consumator se intelege orice persoana fizica sau grup de persoane constituite in asociatii, care, actioneaza in scopuri din afara activitatii sale comerciale, industriale sau de productie, artizanale ori liberale; 
 
Retururile, in scopul returnarii sau a inlocuirii produsului, sunt acceptate doar prin respectarea urmatoarelor conditii de catre cumparator:
-ambalajul produsului sa fie intact
-eticheta produsului sa nu fie rupta, deteriorata sau indepartata
-produsul sa nu fi fost folosit (purtat) si sa nu fi suferit modificari fizice sau calitative (patat, spalat, deteriorat, etc.)
-produsul sa nu fi suferit deteriorari in timpul transportului de retur datorita reambalarii necorespunzatoare
-optiunea de returnare a produsului trebuie sa fie notificata anterior returului pe adresa de email comenzi@textile-en-gros.ro
 
In cel mult 24 ore (o zi lucratoare), solicitantul (consumatorul) va fi contactat telefonic sau prin email de catre un reprezentant al magazinului, care va valida returul si va stabili detaliile de returnare.
 
Consumatorul, dupa respectarea conditiilor sus mentionate, va recurge la inapoierea produsului catre magazin prin mijloacele proprii sau servicii de curierat preferate, costul transportului de returnare fiind suportat de consumatorul care returneaza produsul.
 
Retururile pot avea ca finalitate urmatoarele situatii:
returnarea este solicitata fara inlocuirea produsului  - suma achitata de consumator pentru respectivul produs va fi rambursata in totalitate, prin ordin de plata, in contul indicat in prealabil de catre solicitant, dupa receptionarea produsului returnat , dar nu mai tarziu de 30 zile calendaristice.
returnarea se face in scopul inlocuirii produsului cu unul la acelasi pret sau mai mare decat produsul platit initial - noul produs va fi livrat dupa receptionarea returului, iar consumatorul  va achita la primirea produsului nou, doar diferenta de pret si costul transportului noii livrari.
consumatorul returneaza produsul ca urmare a unei livrari neconforme cu comanda efectuata (alte dimensiuni, alte culori, etc.), cheltuielile de transport aferente livrarii initiale, cat si cele aferente returului si noii livrari, vor fi suportate de catre magazin (sc ALMA-SELL srl).
 
Se vor lua in considerare numai retururile anuntate in prealabil si acceptate de catre noi conform procedurilor mentionate mai sus.